Георги Валентинов с реакция след замесването му в расисткия скандал

Георги Валентинов с реакция след замесването му в расисткия скандал
ММА боецът Георги Валентинов отрече инсинуациите за замесването му в расисткия скандал, който се разигра по време на евроквалификацията България - Англия (0:6).
"Във връзка с появилите се спекулации, че имам нещо общо с расистките скандирания на стадион “Васил Левски” заявявам категорично: Не съм участвал в подобни действия! Аз съм спортист и професионален състезател! Моят спорт е философия. Моят спорт ме учи на дисциплина и честна игра! На ринга съм срещал опоненти от всякакви раси и религии и винаги съм залагал на феърплей! Разграничавам се категорично от всякакви расистки и ксенофобски прояви! И като спортист,и като личност съм против неморални и античовешки действия, накърняващи достойнството! Стоя зад своите избори и решения със своето име и спортна позиция! Подкрепям българския спорт и вярвам, че в бъдеще ще държим високо вдигнати глави от гордост и спортни постижения!".
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти