Равенство в първия мач в историята между ЦСКА 1948 и ЦСКА-София (видео+галерия)

ЦСКА 1948 и ЦСКА-София завършиха 1:1 в мач при юношите до 16 години. Двубоят се игра в Требич и беше първи в историята между двата клуба.
Преди почивката играчите на ЦСКА-София имаха преимущество, но опасни положения пред Александър Павлов почти нямаше. Само веднъж Георги Чорбаджийски пробва бдителността на стража от фаул, но Павлов отговори с точна намеса и изби.
Началото на втората част започна отлично за ЦСКА 1948. В 48-ата минута добър пробив отляво на Калоян Иванов завърши с центриране и Емил Ангелов засече топката в мрежата - 1:0 за домакините.
Последва пропуск на Павел Жабов, но малко след това нападателят се възползва от грешка на вратаря и бранителите на ЦСКА 1948, за да изравни - 1:1. В 53-ата минута стражът на ЦСКА-София Константин Касабаков увисна, но Деян Богданов стреля неточно. Така мачът завърши без победител.

ЦСКА 1948 U16 - ЦСКА-София U16 1:1

1:0

Антъни Кери (48)

1:1

Павел Жабов (50)

Стартовите състави:

ЦСКА 1948 U16:

Павлов, Караджов, Герзилов, Кр. Петров, Ал. Атанасов, Стаменов, Кръстев, Богданов, Сарандев, Кери, К. Иванов

ЦСКА-София U16:

Касабаков, Спиров, Т. Иванов, Влаевски, Юл. Илиев, Лозанов, Великов, В. Атанасов, Борносузов, Чорбаджийски, Жабов

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти