Септември ще зимува на върха в Елитната група до 17 години

Септември ще зимува на върха в Елитната група до 17 години

Септември (Сф) ще зимува на върха в Елитната юношеска група до 17 години, след като спечели с 1:0 дербито срещу Ботев (Пловдив). Срещата беше отложена от 10-ия кръг, като тогава не се игра заради участието на България в квалификациите за Европейско първенство при набор 2003.

Преди мача Ботев (Пловдив) беше на върха в класирането с 34 точки, следвани от Септември с 33 и Левски, Славия и ЦСКА-София с по 31. "Сините" също имаха днес отложен мач, но завършиха само 1:1 при визитата на Спартак (Варна).

След днешните мачове Септември събра 36 точки, 2-и остава Ботев с 34, а "сините" са 3-и с 32.
Единственото попадение падна пет минути преди края на първото полувреме от дузпа, спечелена и реализирана от Симеон Александров. Бързоногото крило на септемврийци се измъкна от защитата на Ботев, изпревари последния човек, който го събори за рамото.

Иначе срещата не беше с много високо темпо, което става все по-притеснително в тази група. Все пак по-интересните моменти бяха след почивката, когато Септември можеше да вкара още, но от супер-чисти позиции пропуснаха Симеон Александров и резервата Светослав Косаков. На другата врата Никола Илиев опита да затрудни два пъти много опасно стражът Александър Михайлов.

снимка: botevplovdiv.bg
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти