Последният регионален полуфинал на Фен Купа 2018 пристига в Габрово със своите звездни приятели

Последният регионален полуфинал на Фен Купа 2018 пристига в Габрово със своите звездни приятели

Минаха точно 10 дни, откакто Франция за втори път в историята стана световен шампион по футбол, но тепърва предстои да разберем кой любителски отбор ще е шампион на Габрово, Ловеч и Велико Търново. Това ще стане ясно този уикенд, по време на последния, десети регионален полуфинал на Каменица Фен Купа 2018.

Турнирът на феновете ще гостува на стадион „Христо Ботев” (изкуствен терен), където ще се съберат най-добрите 32 отбора от трите областни центъра. Те ще бъдат посрещнати лично от кмета на града г-жа Таня Христова, а като официални гости ще присъстват и „радостта на народа“ Божидар Искренов и легендарният вратар от златното поколение на българския футбол Пламен Николов.

Футболният празник ще бъде открит в 12:00ч. в събота от г-жа Христова и двете футболни легенди. Веднага след встъпителната церемония ще се проведе демонстративен мач между отборите на „Габровските ветерани“ и „Община Габрово“. За „десерт“, след демо-мача, Пламен Николов ще даде реванш на Божидар Искренов в дуел по дузпи. Двете легенди вече имат зад гърба си едно подобно футболно стълкновение, което Николов спечели в Кюстендил, по време на осмия регионален полуфинал на Фен Купа 2018. Предизвикателството е, че Искренов трябва да успее да вкара 3 от 3 дузпи на Николов на малка врата, а залогът е традиционен за „приятелите от квартала“ и се изразява в каса бира.

Кой ще вземе бирата и кой ще е новият регионален шампион на Габрово, Ловеч и Велико Търново, ще разберем още този уикенд. Заповядайте и вие, за да преживеете незабравимите футболни емоции на терен. Междувременно - наздраве за футболните моменти с приятели! Снимки и още актуална информация за най-големия и вълнуващ футболен турнир за любители в България можете да намерите във Фейсбук и на официалната страница на турнира.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти