Мартин Иванов: Избрах Левски и се целя в 2 купи и със "сините"

Мартин Иванов: Избрах Левски и се целя в 2 купи и със "сините"

Мартин Иванов е второто ново попълнение в състава на Левски София след Смилен Мляков. Той направи много силен сезон с екипа на Нефтохимик 2010, който стана шампион и спечели Суперкупата на България. 25-годишният Иванов ще заеме мястото на Ивайло Лалов на поста либеро. Непосредствено след официалното си преминаване в Левски София юношата на Славия даде и първото си интервю за клубната страница във фейсбук.

- Добре дошъл, как се чувстваш като състезател на „Левски София”?
- Много добре, за мен това усещане е познато, тъй като съм бил в отбора на „сините” преди няколко години. Нямам търпение да започнем работа.

- Как се стигна до трансфера ти от Бургас?
- След разговор с Владо Николов. Исках да работя и с него, и с Теодор Салпаров в Нефтохимик. В крайна сметка обаче избрах Левски София заради проекта.

- През миналата година с бургаския тим спечели два трофея. Какви очакваш от предстоящия сезон с новия си клуб?
- Надявам се и тук да спечеля две купи. Мисля, че ръководството на Левски София прави добра селекция, в отбора също има много добри играчи. Когато са налице желание за работа, мотивация и високи цели, нещата могат да се получат.

- Какви са амбициите ти в личен план и има ли играч в световен мащаб, който искаш да достигнеш като представяне?
- Възхищавам се на много състезатели и се надявам да продължа да правя крачки напред в развитието си. Надявам се всяка следваща година да е по-добра от предишната.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти