Новият наставник на Добруджа е Петър Пенев

Новият наставник на Добруджа е Петър Пенев

Кадър на ВК Добруджа 07 (Добрич) поема мъжкият отбор на клуба за новия сезон в Суперлигата, съобщиха за BGvolleyball.com от клуба. Петър Пенев ще води волейболистите, като той бе утвърден за треньор на УС на клуба, който се проведе вчера в Добрич.

„Петър Пенев тръгна с нас преди години, през последните сезони работи в школата на клуба. Бил е до мъжкия отбор през всичките тези сезони, включително и играещ помощник треньор“, разясни за BGvolleyball.com членът на УС на Добруджа Драган Нешич.

„Като дългогодишни приятели с Войводина (Нови Сад) ние възприехме тяхната формула, когато някой главен треньор напусне, то функцията му да се поема от негов помощник. Така избрахме Петър Пенев за треньор на тима. Той има 100% моята подкрепа“, коментира още специалистът.

Самият Драган Нешич бе спряган в медийното пространство за треньор на тима, като той даде разяснение и по този въпрос: 

„Аз съм само член на УС на Добруджа 07. Нищо повече. Помагам, не заемам друг пост. Но ще работя за клуба, ще бъда близо до отбора. Дали ще остана в България, или ще поема клубен отбор в чужбина ще стане ясно в близките дни“, допълни Нешич.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти