Поне петима юноши ще започнат лятна подготовка с Лудогорец

Поне петима юноши ще започнат лятна подготовка с Лудогорец

Поне петима юноши ще започнат лятна подготовка с Лудогорец, разбра “Тема:Спорт”. Разградчани се събират за първа тренировка на 8 юни (четвъртък), а до 18-и ще бъдат на лагер в Смолян. Именно там старши треньорът Георги Дерменджиев ще прецени кои от младите футболисти може да вземе и на втория лагер в Австрия. Сред набелязаните за качване в първия отбор са вратарят Даниел Наумов, Ивайло Климентов, Светослав Ковачев (на снимката), Томас Цвятков и Олег Димитров (уточняваме, че първите трима са национали).

На голяма част от тях Дерменджиев ще заложи и в протоколното за “орлите” гостуване на Черно море в предпоследния 9 кръг на Първата шестица, защото голяма част от чужденците вече се прибраха по родните си места. Поради тази причина така ще бъде и в следващия последен кръг на 31 май срещу Локомотив (Пловдив) в Разград, като тогава дори се очаква още повече млади футболисти да вземат участие.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти