Гледай на живо

Очаквайте в 17:00: Левски с последна тренировка преди срещата с Берое, "сините" са амбицирани да се върнат към победите

Георги Дерменджиев: След 3-4 години част от тези момчета ще играят в първия отбор

Георги Дерменджиев: След 3-4 години част от тези момчета ще играят в първия отбор

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев пусна доста експериментален състав от много млади играчи в двубоя с черно море снощи. Въпреки това те не го разочароваха и извоюваха победата с 3:1. Наставникът ги похвали за представянето им и заяви, че след 3-4 години някои от тях ще играят за първия отбор редовно.

”Това са момчетата на школата, които растат и се каляват в тези мачове. Стилът на отбора не се променя. След три-четири години от тези момчета ще има такива, които да играят за първия отбор. Доволен съм от това, че момчетата изпълняват тактическите задачи, както останалите футболисти от първия отбор. Футболистите спазиха много точно тяхното подреждане, което говори за добър футболен интелект. На нас ни трябват един или два футболисти, които да са по-класни, за да се подобри общо играта на отбора”, заяви Дерменджиев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти