Жалгирис: Българският шампион може да те прати в бъзсъзнание

Жалгирис: Българският шампион може да те прати в бъзсъзнание

По време на тегленето на жребия за първите два квалификационни кръга на Шампионската лига от Жалгирис дадоха пресконференция, за да могат веднага да отговорят на въпросите на медиите за съперника.

"Както виждате, не сме изпаднали в кома, защото противник като Лудогорец наистина може да те прати в безсъзнание", каза треньорът на "зелено-белите" от Вилнюс Валдас Дамбраускас.

"Раздадох задачи за разузнаване в момента, в който ни се падна българският отбор. Не можем да си избираме съперника, трябва да се примирим с реалността и да се подготвим. Плюс това ще подсилим състава. Вече сме се договорили с нов нападател. Той е чилиец и може да играе на всички позиции в офанзивната част на нашата схема. Има качества и за плеймейкър, и за крило", добави спецът, който има 2 титли и по три Купи и Суперкупи с Жалгирис.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички