Дерменджиев: За моментното състояние играчите са добре

Дерменджиев: За моментното състояние играчите са добре

Старши треньорът на Лугогорец (Разград) Георги Дерменджиев остана доволен от представянето на футболистите си в първата контрола от лагера в Австрия. Днес подопечните му играчи надиграха азербайджанския Габала с 2:0.

“Резултатът прави самочувствието. Доволен съм от контролата. За нивото, на което са в момента, футболистите играха добре. Това е първи мач в Австрия, нито физически, нито игрово са добре. За това казвам, че за моментното състояние са добре. Имаме още 5 мача тук, в които ще се повиши тяхното игрово състояние”, каза Дерменджиев непосредствено след контролата.

Той коментира и жребият за Първа лига, който ще противопостави Лудогорец срещу Левски и ЦСКА-София още в началото на шампионата: “Жребият си е жребий, не можем да направим нищо. Това е съдба и я приемаме каквато е. Ще се справим, независимо че имаме мачове с Жалгирис. Важното за мен е футболистите да бъдат добре подготвени.”

 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти