Областният управител на Разград поздрави Лудогорец за успеха срещу Жалгирис

Областният управител на Разград поздрави Лудогорец за успеха срещу Жалгирис

На среща с изпълнителния директор на ПФК Лудогорец 1945 Ангел Петричев областният управител на Разград Гюнай Хюсмен поздрави отбора за успеха срещу литовския Жалгирис в сряда и продължаването в следващия кръг на турнира Шампионска лига. Това съобщиха от държавната институция.

Хюсмен сподели личните си впечатления от футболния спектакъл на "Лудогорец Арена" и пожела още по-категорични победи на българските шампиони на европейските терени. Лудогорец е гордост и радост за жителите на област Разград и има пълната ми подкрепа и като фен, и като областен управител, категоричен бе Хюсмен.

За следващите домакински срещи на Лудогорец областният управител ще е с фенски артикули, той си купи шалче и две шапки с новото и старото лого на шампионите.

По време на срещата на Тренировъчната база "Гнездо на орли" Хюсмен и Петричев обсъдиха възможности за сътрудничество между държавната институция и футболния клуб, допълват от областната администрация.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички