Лудогорец близо до полски национал

Лудогорец близо до полски национал

Халфът Яцек Горалски е с крак и половина в Лудогорец. От няколко дни клубът на футболиста - Ягелония, и "орлите" водят преговори, които се очаква да бъдат завършени съвсем скоро. Самият играч, който е национал на Полша, е съгласен на сделката, пише "Меридиан Мач". Тя се бавеше заради желанието на шефовете на Ягелония да приберат повече пари за един от най-конвертируемите си играчи. Те желаеха около 2 млн. евро, докато от Разград дават малко над 1 млн. Предполага се, че двете страни ще си стиснат ръцете за 1,5 млн. евро.

Човек на Лудогорец е в Полша от два дни и дори е бил в Белисток за двубоя между Ягелония и Габала, завършил 0:2. В този мач 24-годишният Горалски не игра, а по принцип е твърд титуляр. Това още повече подсили слуховете за негов трансфер в България.

Иначе футболистът играе като вътрешен халф. Той е висок 172 см и тежи 75 кг. Започва кариерата си в Завиша (Бидгошч), а след това е минал през Виктория (Короново), Блекитни Габин и Висла (Плоцк). Чааст е от Ягелония от 2015 г. Година по-късно дебютира за полския национален тим.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти