Гледай на живо

Женско първенство по футбол: Пълдин (Пловдив) - Локомотив (Стара Загора) 0:2

Разочарованият Генчев: Това 0:4 беше най-малкото

Разочарованият Генчев: Това 0:4 беше най-малкото

Наставникът на Етър Станислав Генчев изрази голямо разочарование от играта на своя тим при загубата с 0:4 от Лудогорец от 13-ия кръг на Първа лига. "Разочарован съм от играчите. Не знам на какво се дължи липсата на концентрация, допуснахме два гола от статични положения. Срещу такъв отбор после става още по-трудно, тъй като противникът започва да играе още по-освободено. Това 0:4 е най-малкото, с което си тръгваме. Много голове получаваме от статични положения. Тренираме го, говорим си, а след това от първия или втория корнер ни вкарват гол. Тук става въпрос за концентрация. Най-малко сме очаквали от статични положения, ще допускаме голове. Преди сезона имахме други притеснения, но се оказва, че това е най-голямата ни слабост", коментира Генчев.

Специалистът изрази съжаление, че Венцислав Василев отново се контузи. "Утре ще видим състоянието на Василев. Жалко, тъй като се върна от травма. Последните две седмици тренира с отбора, като се върна в игра напълно готов. За съжаление, от едно подхлъзване получи нова травма.

Няма как негативните резултати да не се отразяват на момчетата. Без победи е трудно, но ние сами трябва да излезем от тази ситуация, като се надявам да победим още в следващия мач. Нямам представа кой отбор е най-силен между Лудогорец, Левски и ЦСКА, но със сигурност срещу Лудогорец ние бяхме най-слаби. Те са хегемон в България през последните години, като според мен са с едни гърди пред останалите.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти