Майкъла в студиото на Sportal.bg: Лудогорец доказваха, че са големите звезди, а ЦСКА са негрите и работниците (видео)

Майкъла в студиото на Sportal.bg: Лудогорец доказваха, че са големите звезди, а ЦСКА са негрите и работниците (видео)

Легендата на ЦСКА Георги Илиев коментира голямото дерби от 15-я кръг на Първа лига между Лудогорец и ЦСКА-София при гостуването си в предаването "Лига Спортал". Майкъла сподели, че според него "червените" са триумфирали, защото са излязли на стадиона в Разград с една единствена цел - победата, докато домакините са подходили към двубоят като контрола след тежкия двубой срещу Брага.

"Това няма да е последната победа на ЦСКА над Лудогорец. Предстои мач за Купата между двата отбора. За мен ЦСКА изигра един от най-добрите си мачове. Спортно-техническото ръководство направи най-доброто, което може, с играчите, които има. Това беше най-слабият мач на Лудогорец. Козмин Моци е прав. Те никога не са играли такъв футбол. Още от първите минути почнаха да доказват на 2-3 хиляди публика, че те са големите звзди, а ЦСКА са негрите, работниците.", категоричен бе в изказването си легендата на "армейците".

"За мен играчите на Лудогорец излязоха за равенство, а в ЦСКА всичките футболисти излязоха, за да бият, да покажат какво е ЦСКА и да се надиграват. Мисля, че втори мач много трудно можем да направим такъв. Лудогорец с тези играчи не би трябвало да имат никакъв проблем в българското първенство. Ако показват 30-40% от това, което играят в европейските си мачове, трябва да бият с разлика във всеки мач."
Лудогорец - ЦСКА - София@@@Според Илиев умората от натоварената програма на "орлите" не може да е извинение за слабото представяне срещу ЦСКА-София. 

"Не може да си изморен, когато имаш 20 човека равностойни футболисти. Очакваха да спечелят лесно, с малко труд. Не очакваха тази агресия от ЦСКА. ЦСКА излезе, за да победи. Ако Лудогорец беше победил, беше свършило първенството. ЦСКА показа, че може да се надиграва с най-големия. Ако не беше съдията, разликата можеше да е още по-голяма. През цялото време съдиите помагаха на Лудогорец, но те всъщност не им помагат - те им пречат.", критичен бе Майкъла към представянето на главния съдия Драгомир Драганов и неговите помощници.

"Много добър мач се получи, с агресия от двете страни. От Лудогорец подходиха все едно са на почивка или на контрола след мача с Брага. Треньорският щаб допусна грешки при смените. Не можеш да извадиш Марселиньо. Той е лидера и лицето на отбора. Същото направихме и ние с Левски с изваждането на Манолев."
Лудогорец - ЦСКА - София@@@Георги Илиев сподели също, че ЦСКА-София може да води битка с Лудогорец за титлата, само ако продължи да играе на високо ниво във всеки следващ двубой.

"ЦСКА, ако възстанови това, което беше преди 4-5 кръга - адреналинът и агресията, малко ще се доближаваме до Лудогорец. Но това трябва да го изиграеш във всеки един мач. А до момента ЦСКА има само един такъв мач. Стамен Белчев за мен си върши добре работата. Направил е една грешка - смените срещу Левски. В този мач срещу Лудогорец, ЦСКА се доказа с тези играчи, които не са на нивото на Лудогорец. В ЦСКА има трима-четирима такива, каквито в Лудогорец са 16."

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички