Дерменджиев разкри кой чужденец от Лудогорец би бил добър вариант за националния (видео)

Дерменджиев разкри кой чужденец от Лудогорец би бил добър вариант за националния (видео)

Бившият наставник на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че според него Вирджил Мисиджан би помогнал на националния отбор на България, ако двете страни имат интерес от такова взаимодействие. Вура е при “орлите” от 2013-а насам и след малко повече от шест месеца ще навърши пет години по родните терени, което би му дало право да играе за България, подобно на Марселиньо.

"Мисля, че ако заслужава и ако треньорът реши, би било добре за българския национален отбор. Аз не мога да коментирам решенията на Хубчев кой да се вика в националния отбор. Нега той си работи, така както е започнал и да не му даваме мнение кой трябва да е в националния отбор. Трябва да го оставим на спокойствие", каза Дерменджиев в предаването "От дузпа в тъч" на Sportal TV.

Що се отнася до сагата с холандеца, който бе изваден от групата на тима преди да поднови договора си с Лудогорец, Дерменджиев смята, че ръководството е постъпило по правилен начин и не бива да се позволява на никого да извива ръцете на клуба.

“Клубът е силен и трябва по този начин да се прави. Не може да се позволява да се извиват ръцете на клуба, колкото и добри да са и каквито и звезди да са”, каза Дерменджиев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички