Херо: Яд ме е! Болно ми е!

Херо: Яд ме е! Болно ми е!

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров призна, че е много разочарован след поражението от Истанбул Башакшехир в групите на Лига Европа.

"Яд ме е! Фортуна ни обърна гръб! Болно ми е! През второто полувреме играхме много добре, но това е футболът, приемаме нещата. В Германия трябва да играем така, че да е равен поне. Болно ми е, днес не заслужавахме да загубим. Имаше брак в нашите действия в началото на срещата, а след като стана 2:0, нашите заиграха както трябва.

Щастието ни беше обърнало гръб, при втория им гол имаше рикошет, трябваше малко повече шанс и късмет, но го има това във футбола. Жоао Пауло остана на пейката, но нямахме много решения за средата на терена - не можехме да извадим никого повече, защото щяхме да се оголим прекалено много. Но не виня момчетата за нищо, раздадоха се", каза Херо след загубата на "орлите".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти