Дяков недоволства: Един мач играя, друг - не! Това не ми харесва

Дяков недоволства: Един мач играя, друг - не! Това не ми харесва

Един от малкото българи в състава на Лудогорец и доскорошен капитан на "орлите" - Светослав Дяков, изрази разочарованието си от загубения статут на титуляр. Това стана от момента, в който Херо застана начело на "орлите", поради което полузащитникът изрази недоволството си.

"Един мач играя, един - почивам. Tова не ми харесва", заяви в разговор за "Нова телевизия" Дяков, който снощи изгледа от пейката загубата с 1:2 от Истанбул Башакшехир в среща от груповата фаза на Лига Европа.

"В крайна сметка решението е на старши треньора. Надявам се Лудогорец да продължи да разчита на мен, макар и понякога да играя за втория отбор. И все пак се чувствам разколебан и не съм решил какво ще е бъдещето ми", каза 33-годишният футболист.

Дяков, чийто договор изтича следващото лято, има 229 мача и 11 гола на сметката си в Разград. Националът е шест пъти шампион на България с “орлите” и на два пъти носител на Купата и Суперкупата на страната. През 2013 и 2014 Светльо бе избран за най-добрия полузащитник в “А” група, като през 2014 и 2016 остана втори в класацията Футболист на България.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти