Гледай на живо

Очаквайте в 15:00 Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16)

Мицански за новия в Лудогорец: Два пъти къса кръстни връзки, но не се прекърши

Мицански за новия в Лудогорец: Два пъти къса кръстни връзки, но не се прекърши

Българският нападател Илиян Мицански коментира новия стрелец на Лудогорец Якуб Шверчок. Голмайсторът от Сандански познава добре полския футбол, в който нагази за първи път преди близо 13 години, като е сменил шест отбора в местния шампионат.

"Шверчок беше на 19 години като дойде в Бундеслигата. Започна много добре първите мачове, но после получи контузия - доколкото помня, скъса връзки в коляното. Само 3-4 месеца беше в първия тим на Кайзерслаутерн, но си личеше, че има качества. Доколкото знам, след това преживя същата контузия, но това не го прекърши. От доста време не съм го виждал, но въобще не съм изненадан от неговото развитие като футболист.

Спомням си, че се стараеше не само да изглежда като Кристиано Роналдо, но и да го копира като начин на игра. Когато си тръгвах от Кайзерслаутерн, предадох ключовете на моя апартамент тъкмо на Якуб и той се настани да живее в него. Дано да му провърви в Лудогорец! В този тим има отлични футболисти, там е и най-добрата футболна база в България", заяви Мицански пред "Меридиан Мач".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти