Херо: Този отбор надигра Манчестър Сити, но не съм доволен от резултата

Херо: Този отбор надигра Манчестър Сити, но не съм доволен от резултата

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров похвали всичките си футболисти за представянето им в днешната контрола срещу Шахтьор (Донецк), която завърши 2:2. Херо съжалява, че тимът му не успя да победи, тъй като удари три греди и пропусна още няколко добри възможности, но не отдаде чак такова значение на резултата. Също така треньрорът разкри, че към този момент му харесва играта в нападение, но не и тази в отбрана.

“От резултата не съм доволен, защото ударихме три греди и изпуснахме още положения. От играта съм доволен - имаше настроение срещу отбор с изключителни футболисти. Нашият отбор бе по-мотивиран. Имаше желание и нагласа, но контролните срещи не са като официалните мачове. Всички футболисти заслужават шанс, защото го заслужават с представянето си на терена. Дай Боже на всички проблеми като моите, да се чудя кого да пусна”, каза Херо, след което продължи:

“Такива мачове дават самочувствие. Този отбор надигра Манчестър Сити. Класира се за 1/8-финалите в ШЛ. Това е един от топ отборите в Европа. Повечето ни неща се получават, но е на ранен етап. Има резерви, които трябва да се подобрят, особено във фаза защита. В атака сме разнообразни и непредсказуеми.

Противникът ни игра изключително открито и комбинативно, което ни даде възможност да играем и да осъществим бързите атаки”, допълни Димитров.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички