Гледай на живо

Очаквайте: Вижте как разрушават стадион "Българска армия"

Лудогорец излиза за честта си на “Сан Сиро”

Лудогорец излиза за честта си на “Сан Сиро”

Шампионът Лудогорец излиза да брани честта си тази вечер от 22,05 часа на митичния стадион “Сан Сиро” срещу италианския гранд Милан в реванша от 1/16-финалите на Лига Европа. “Орлите” на практика загубиха шансове да продължат напред след 0:3 в Разград и ще се опитат да заличат лошите впечатления като гост. Равенство или победа ще вкара Лудогорец в световния новинарски поток, което ще се отрази положително на имиджа на “орлите”.

За разлика от първия мач, тази вечер “росонерите” няма да излязат в оптимален състав, като треньорът Дженаро Гатузо ще съхрани част от титулярите за предстоящото гостуване на Рома от Серия А. Това предоставя шанс на Лудогорец да измъкне нещо от “Сан Сиро”. Треньорът Димитър Димитров - Херо ще заложи на най-доброто, с което разполага.

Той няма да може да разчита единствено на наказания румънски нападател Клаудиу Кешерю. На левия бек се завръща Натанаел, а отдясно ще действа Сисиньо. В центъра на защитатата ще видим Пластун и вероятно Моци. Пред тях ще действат капитанът Дяков и Анисе. Атаката ще има различен вид от първия мач. Херо ще заложи на Джоди Лукоки и Върджил Мисиджан, Марселиньо ще дирижира играта, а Вандерсон ще атакува отляво.

Треньорът на Милан Дженаро Гатузо предупреди, че Лудогорец няма да бъде подценен. Въпреки това той остави основи играчи като Бонучи, Бонавентура, Сусо и Билия извън групата. Изборът му на изпълнители ще бъде Донарума на вратата, в защитата ще действат Абате, Романьоли, Сапате и Родригес. Халфове ще са Монтоливо, Кесие и Локатели, а отбраната на Лудогорец ще тормозят Борини, Силва и Кутроне.

Вероятни състави:

Милан: Донарума, Абате, Сапата, Романьоли, Родригес, Кесие, Монтоливо, Локатели, Борини, Силва, Кутроне.

Лудогорец: Браун, Натанаел, Пластун, Моци, Сисиньо, Анисе, Дяков, Вандерсон, Марселиньо, Мисиджан, Лукоки.

Стадион “Сан Сиро”, Милано

Главен съдия: Ундиано Майенко (Испания)


МИНУТА ПО МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти