Петричев: Този мач не решава титлата! Предрекох головете на Куба и Кешерю

Петричев: Този мач не решава титлата! Предрекох головете на Куба и Кешерю

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев бе много щастлив след победата на "орлите" над ЦСКА-София в дербито от втория кръг на плейофите. Шефът на шампионите заяви, че е рано да се отваря шампанското, тъй като пред тима от Разград има трудни мачове.

"Поздравявам момчетата, аз вярвах докрай в победата! На почивката им казах на момчетата, че не за първи път им се налага да обръщат мач. Предрекох, че Куба Шверчок ще вкара два гола, а Кешерю един. Искам да благодаря на нашите привърженици, които доказаха, че не са малко и подкрепяха отбора. Те не се подведоха по провокации, въпреки че имаше пробив в един сектор. Тези фенове на ЦСКА-София явно са влезли там през строежа.
Лудогорец - ЦСКА - София@@@
До два месеца всички фенове на гостуващите отбори ще разполагат с модерен и удобен сектор. Строежът напредва и до два месеца ще се похвалим с нова модерна трибуна. Рано е да отваряме шампанско за титлата. В плейофите няма леки мачове и тепърва ни чакат трудни мачове.

Изгонването на Херо? Всички знаем, че Херо е емоционален човек, отидох да го успокоя при онази ситуация, а ми се закле в най-близките си същества, че не е обиждал съдията. Дори при негативен развой за нас, нямаше да коментирам съдийските отсъждания. Лудогорец е клуб, който търси грешките в себе си. Не съдията е този, който вкарва головете в крайна сметка", каза Петричев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти