Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1 /почивка/

Херо: Тази победа е подарък за Кирил Домусчиев

Херо: Тази победа е подарък за Кирил Домусчиев

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров посвети победата със 7:0 над Берое на клубния бос Кирил Домусчиев, който празнува рожден ден. Херо остана много доволен от момчетата си, но подчерта, че има време, докато бъде спечелена шампионската титла.

"Надявам се да сме се доближили до титлата, но има още време. Да, много близо сме, но все още има крачки, които трябва да извървим. Днес наистина беше един от най-добрите ни мачове за цялото първенство, след мача Левски - ЦСКА имахме повече настроение, днес бяхме мотивирани. Това е нашият скромен подарък за Кирил Домусчиев, това е най-малкото, което той заслужава.
Лудогорец - Берое@@@
Ако имаме възможност да помогнем за голмайсторския приз на Кешерю, ще го направим, защото той го заслужава. Знаем стила на Берое, знаем как се движат, как се прибират, бяхме го тренирали това нещо. Имахме равнопоставеност и отляво, и отдясно. Бъдещата селекция? Мислим най-вече да станем шампиони, концентрирани сме върху това нещо, а пък другите проблеми ще ги коментирам после", каза бившият национален селекционер след успеха на заралии.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички