Мисиджан: Ще запазя най-добрите си чувства към Лудогорец и феновете

Мисиджан: Ще запазя най-добрите си чувства към Лудогорец и феновете

Вече бившият футболист на Лудогорец Върджил Мисиджан коментира трансфера си в Нюрнберг след днешната победа на българския шампион с 3:1 над Дунав. Нападателят изгледа своите бивши съотборници и сподели какво ще помни винаги от престоя си в България.

“Седмица преди последния ми мач за Лудогорец пристигна оферта. Беше ми трудно да се фокусирам върху мача с Торпедо, но всичко се разви добре. Знаех, че това ще бъде последният ми мач и се радвам, че всичко се разви така. Ще си спомням момента, в който Моци спаси дузпата срещу Стяуа и влязохме в групите на Шампионска лига за първи път. Тук винаги ще запазя най-добрите си чувства към Лудогорец и феновете. Сега гледам напред и ще трябва да се постарая. Искам да покажа качествата си в Буденслигата. Надявам се феновете на Нюрнберг да ме обикнат така, както ме обикнаха тук”, коментира Мисиджан.


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти