Гледай на живо

Очаквайте в 13:00 - Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

Попречихме на Лудогорец да играе своята игра, коментира наставникът на Байер (видео)

Наставникът на Байер (Леверкузен) Хайко Херлих увери, че никой в отбора му не се е смутил след силните минути на Лудогорец, довели до пасив от два гола за германците в изминалия сблъсък в Лига Европа. “Орлите” водеха в резултата, но в крайна сметка гостите стигнаха до краен успех с 3:2.

“Искахме да попречим на съперника да играе своята игра. Знаехме, че Лудогорец разполага с много добри изпълнители. Някои детайли в началото ни липсваха. При първото попадение на противника направихме излишно нарушение. Освен това и стената не беше добре построена. Но дори при 0:2 не бяхме притеснени. Знаехме какви са нашите качества. Трябваше да направим корекции в играта на почивката. Не трябваше да им позволяваме да играят на контраатака. Мисля, че това се получи, а през второто полувреме отборът си подаваше така, както знам, че можем да го правим", заяви Херлих.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички