В Колумбия скочиха на Аутуори, той се защити с Лудогорец

В Колумбия скочиха на Аутуори, той се защити с Лудогорец

Бившият главен мениджър на Лудогорец Пауло Аутуори стана обект на критика, след като пое колумбийския Атлетико Насионал. Причината е, че треньорът реши да вземе на проби млад бразилски нападател, а феновете изобщо не одобряват привличането на чуждестранни футболисти. За да защити своята позиция, наставникът коментира, че в Разград е работил с играчи от 11 различни националности и в съвременния футбол е напълно нормално да се разчита на чужденци.

"В съвременния футбол все повече се дава приоритет на привличането на чужденци и това е тенденция навсякъде. В Лудогорец имаше представители на 11 различни националности. Това, разбира се, е екстремен случай, но не е нещо, което не се случва по света. Все пак, аз смятам да разчитам предимно на колумбийски играчи в отбора си, защото те са достатъчно качествени и могат да помогнат много на състава", коментира Аутуори пред "Ел Коломбиано".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти