Генчев: Не очаквах да е толкова тежко

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев даде своя коментар след победата с 1:0 над Ботев (Пловдив). Специалистът призна, че не е очаквал толкова тежък мач.

90 Ботев (Пловдив) - Лудогорец 0:1

"Отборът на Ботев има много добър потенциал, представянето им до момента не отговаря на качествата им. Очаквах тежък мач и се получи, не показахме истинските си възможности. Те са добър отбор, с новия треньор имат подем. Поведохме рано и може би си помислихме, че мачът е решен, както с Дунав преди два кръга.

Мачът обаче се играе 90 минути. Не очаквах да бъде леко, но не очаквах да бъде толкова тежко. Рекорди не ме интересуват. Играем мач за мач, стараем се да вземем точки в първенството и се борим в Лига Европа. Доволни сме, че спечелихме, гледаме нашия си отбор, не гледаме противниците. Очаквам сега да имаме най-трудния мач в Лига Европа", каза Генчев в Коматево.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти