Терзиев: В днешния футбол няма какво и как да се скриеш

Терзиев: В днешния футбол няма какво и как да се скриеш

"Лудогорец и Ференцварош няма с какво да се изненадат един друг, не само защото вече имат три мача през този сезон. В днешния футбол няма какво и как да се скриеш", смята централният бранител на орлите Георги Терзиев.

"Ще се опитаме да излезем и да спечелим мача и крайната ни цел е да постигнем единствено победа. Доста мачове вече с тях изиграхме, познаваме ги, анализирали сме ги подробно. В днешно време няма как да се изненадаме, едва ли нещо по-различно ще извадят като начин на игра, както и за нас се отнася същото, ако се сравняваме с предишните мачове", каза още 27-годишният национал.

Българският шампион има 7 точки, а на една след тях е Ференцварош. Така че дори равенството устройва Лудогорец, за да продължи в следващата фаза на турнира Лига Европа, където мястото си е осигурил вече победителят в групата Еспаньол.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти