Лукоки: Не трябва да се страхуваме от големите отбори

Героят за Лудогорец днес в мача с Ференцварош - Джоди Лукоки не скри радостта си след класирането на тима в елиминационната фаза на Лига Европа. Крилото отбеляза гола за равенството 1:1 в шампиона на Унгария, което бе достатъчно за класирането на "орлите" на второто място в Група Н.

"Получи се добър мач. Вкарах хубав гол и поставих противника под напрежение. Марселиньо ми подаде по инстинкт. Всички в отбора сме много щастливи. Ференцварош е добър отбор и го показа в мачовете, в които играхме. Трябваше да спечелят, за да продължат напред. Напрежението беше върху тях, но показахме, че имаме добър отбор. Исках да играя на 100 процента в този двубой. Имам увереност и самочувствие. Фокусиран съм изцяло върху представянето си с отбора на Лудогорец. За отбора е добре, ако играем срещу голямо име в следващата фаза. Няма да е лесно срещу Манчестър (Юнайтед), но защо не? Не трябва да се страхуваме от големите отбори".
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти