Гуардиола: Увереността ни се повишава с всяка победа

Гуардиола: Увереността ни се повишава с всяка победа

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола остана доволен от убедителната победа с 3:0 над Бърнли. Той заяви, че увереността в тима му се повишава с всеки следващ успех. “Гражданите” вече се откъснаха на върха и имат преднина от 5 точки пред съседите от Манчестър Юнайтед.

“Бърнли постигна някои впечатляващи победи от началото на сезона. те са много силни физически и имат страхотна работна етика. Може би хората очакват до 20-ата минута да водим с 5:0, но това не е възможно. През седмицата играхме в Шампионската лига, а там мачовете са много тежки и изискват големи усилия. Смятам, че създадохме достатъчно възможности и се защитавахме успешно. Миналия сезон по-често ни се случавше да сме нервни, когато водим с 1:0, но вече не е така. Важното е да знаем, че във всяка минута на всеки мач трябва да правим това, което се иска от нас. Увереността ни се покачва с всяка победа. През второто полувреме играхме много добре. Действахме стабилно, създадохме положения и вкарахме в правилните моменти. Взехме нови три точки и сме доволни”, заяви Гуардиола.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти