Ибра: Манчестър Юнайтед може да спечели всичко през този сезон

Ибра: Манчестър Юнайтед може да спечели всичко през този сезон

Нападателят на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович, който през този уикенд се завърна в игра след седеммесечно отсъствие заради контузия, е уверен, че качеството на състава е толкова високо, че "червените дяволи" могат да спечелят всички надпревари, в които участват през този сезон.

Към този момент Юнайтед изостава на осем точки зад градския си съперник Ман Сити, но въпреки това Ибрахимович е оптимист.

"Мисля, че можем да догоним Сити, защо това да не е възможно? Всички сме тук, защото искаме да печелим, а и трябва да го правим, тъй като в момента те са първи. Ще се опитам да помогна на момчетата, колкото е възможно. Ще направя каквото мога. Тази седмица мениджърът бе много щастлив, защото за първи път през този сезон разполагаше с пълния си състав. Като треньор, имаш нужда от повече възможности и алтернативи, за да правиш промени. Мисля, че има възможност да спечелим абсолютно всичко. През миналия сезон спечелихме два трофея, а сега сме по-силни. Вярваме, че можем да го направим", заяви Ибра.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти