Треньор в Премиършип нагъвал червеи на тренировка

Треньор в Премиършип нагъвал червеи на тренировка

Мениджърът на Бърнли Шон Дайк оставя добри впечатления с работата си и името му вече се спряга за някои от по-големите клубове в Англия. 46-годишният специалист е популярен с нетипичния си тон на гласа и един негов съотборник има идея каква е причината за това. Според датчанина Сьорен Андерсен той е обичал да си похапва дъждовни червеи.

През сезон 1998/99 двамата бяха съотборници в Бристол Сити, където Дайк е демонстрирал странния си вкус. “Всеки път когато имахме тренировка, Шон налапваше по някой червей. Опа, ето тук един и го изяждаше. Беше ужасно, никога не бях виждал такова нещо. Вероятно това е причината за дрезгавия му глас”, коментира Андерсен пред Fodboldministeriet.

“Тези червеи бяха навсякъде около нас на терена и всеки говореше само за това и се оплакваше - продължи датчанинът. - Шон обаче като че ли искаше да ни провокира да не обръщаме такова голямо внимание на всичко това. Ето защо нагъваше по един-два пред очите ни.”

Професионалната кариера на Дайк премина като централен защитник в тимовете още на Милуол, Честърфийлд, Лутън, Ноптингам Форест Уотфорд и Нортхамптън.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти