Австралийски консорциум иска да купи Чарлтън

Австралийски консорциум иска да купи Чарлтън

Австралийски консорциум прави опити да закупи английския футболен клуб Чарлтън и да назначи бившия играч на Ливърпул Хари Кюъл за мениджър на тима, призна собственикът на клуба Роланд Дюшател. Австралийците, чието име не се съобщава, обаче не са единствените, които имам апетит към лондонския клуб, който допреди десетина години бе част от Висшата лига.

Ако все пак австралийските бизнесмени успеят да загупят контролния пакет акции на клуба, то настоящият мениджър на тима Карл Робинсън ще бъде уволнен, а на негово място ще бъде назначен Кюъл. В момента бившият полузащитник води четвъртодивизионния Кроули.

Според медиите в Англия Дюшател, който обяви клуба за продажба през декември 2017 година, е получил две задоволителни оферти и вероятно в най-скоро време ще приеме едната от тях. Чарлтън се намира на девето място в Лига 1 с 52 точки след изиграването на 36 мача.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти