Ливърпул с интерес към Джиджи Донарума

Ливърпул с интерес към Джиджи Донарума

Ливърпул проявява интерес към вратаря на Милан Джанлуиджи Донарума, но не е съгласен да плати искана сума от “росонерите” за правата на италианеца. Грандът от Милано е склонен да се раздели с талантливия си вратар за 70 млн. евро. Очаква се Донарума да напусне Милан през летния трансферен прозорец, а подобни индикации накараха феновете на отбора да го освиркат преди домакинския двубой с Фиорентина от 38-ия кръг на Серия "А".

Спортният директор на тима Марко Фасоне изрази надежда, че Донарума ще остане в отбора и през следващия сезон, но в същото време призна, че ще бъдат разгледани оферти, които задоволят клуба финансово. Ливърпул от своя страна е готов да се възползва от ситуацията, като агентът на вратаря Мино Райола вече се е срещнал с наставника на “червените” Юрген Клоп.

SportMediaset твърди, че мърсисайдци не са съгласни да платят 70 млн. евро за Донарума, предлагайки 40 млн. и свой футболист, с което да намалят исканата от Милан сума.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички