Дармиан на среща със спортния директор на Ювентус

Дармиан на среща със спортния директор на Ювентус
Матео Дармиан, защитник на Манчестър Юнайтед, се е срещнал със спортния директор на Ювентус - Фабио Паратичи, съобщава "Гадзета дело спорт". 28-годишният бранител не е доволен от статута си на твърда резерва в английския клуб и иска да смени Манчестър с Торино.
"Гадзета дело спорт" съобщава, че Дармиан е провел срещата с Паратичи с разрешението на Юнайтед, а двата клуба са много близо до окончателно споразумение. То най-вероятно ще възлиза на около 13 милиона евро, които Юве ще плати. През изминалия сезон Дармиан изигра осем мача във Висшата лига.
Напускането на десния бек се очаква да е част от по-голяма чистка през това лято, която различни спекулации твърдят, че ще включва още Дейли Блинд, Люк Шоу, Крис Смоулинг и Антъни Марсиал. Голяма промяна на лицето на клуба се очаква да бъде направена и в Юве, след като наставникът Масимилиано Алегри се договори да остане срещу сериозна подкрепа на трансферния пазар.
"Червените дяволи" имат сериозен интерес към левия защитник на "старата госпожа" Алекс Сандро, който е определен от Жозе Моуриньо като един от приоритетите в лятната селекция на тима, а договорка за Дармиан може да даде сериозен тласък на подобна сделка.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти