Уест Хам счупи клубния си рекорд

Уест Хам счупи клубния си рекорд

Трансферът на Фелипе Андерсон в Уест Хам, който бе обявен по-рано днес, е рекорден за лондонския клуб. Според медиите на Острова "чуковете" ще платят първоначално 35 милиона паунда, но сумата може да нарасне до 42 милиона с бонусите, които зависят от представянето на халфа.

Андерсон, който подписа за четири години, е седмото ново попълнение на Уест Хам за това лято. Преди това Мануел Пелегрини подсили отбора си с Андрий Ярмоленко, Джак Уилшир, Райън Фредерикс, Лукаш Фабинаски, Фабиан Балбуена и Иса Диоп.

"Много съм щастлив. Уест Хам е клуб с големи традиции. Тук са играли страхотни футболисти като Бобо Муур, Карлос Тевес и Ди Канио. Те са идоли за хората тук. Целите ми са големи и кой знае, може би ще успея да достигна тяхното ниво и също да се превърна легенда. Това е реализирана мечта за мен", заяви Андерсон.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти