Челси ще надцаква Ливърпул за Алисон

Челси ще надцаква Ливърпул за Алисон

Челси ще се включи в надаването за стража на Рома Алисон Бекер. Ливърпул бе първият клуб, който отправи официална оферта за бразилеца. Вчера мърсисайдци предложиха рекордните за вратар 62 милиона паунда (70 млн евро), като според английските медии девет от тях са под формата на бонуси. От Рома все още не са дали официален отговор на тази оферта, но се твърди, че от "Олимпико" искат 66 милиона паунда.

Според популярния италиански журналист Джанлука Ди Марцио в момента само два клуба се интересуват от Алисон - Ливърпул и Челси, като мърсисайдци имат предимство и могат да финализират сделката до няколко дни.

"Сън" и "Мирър" твърдят, че Челси със сигурност ще се включи всеки момент в наддаването и ще предложи по-висока оферта от тази на Ливърпул. Първото издание настоява, че лондончани ще сложат на масата 65 милиона паунда, докато "Мирър" информира, че от "Стамфорд Бридж" са приготвили 70 милиона лири за бразилския страж.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти