Стъридж се надява да бъде редовно част от състава на Ливърпул

Стъридж се надява да бъде редовно част от състава на Ливърпул

Нападателят Даниел Стъридж изрази желание да остане в Ливърпул и да се бори за титулярно място в състава на английския клуб под ръководството на Юрген Клоп. 28-годишният Стъридж е преследван от постоянни контузи в последните години, като само веднъж в предишните четири сезона премина границата от 10 отбелязани гола, като вкара 13 през кампания 2015/2016. Той беше преотстъпен на Уест Бромич през пролетта, но в 6 срещи не се разписа, а Албиън изпадна от Висшата лига.

"Продължавам да се виждам като играч на Ливърпул, надявам се да бъда редовно част от състава. Предсезонната подготовка върви добре. Работя здраво и се стремя да се подобрявам. Очаквам с нетърпение новата кампания. Чудесно е, че се завърнах", коментира нападателят. Стъридж, който има 26 мача и 8 попадения с националния екип, очаквано не беше включен в състава на Англия за Мондиал 2018.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти