Видео от съблекалнята: Пеп обяснява на играчите разликата с Реал и Барса

Видео от съблекалнята: Пеп обяснява на играчите разликата с Реал и Барса
Появи се ново видео от съблекалнята на Манчестър Сити, което е част от документалния филм на Amazon Prime “Всичко или нищо - Манчестър Сити”, посветен на шампионския сезон на “гражданите”. След като преди по-малко от два месеца футболните фенове успяха да видят кратко клипче как Пеп крещи по играчите си, сега от Amazon пуснаха видео с монолог на каталунеца пред бяла дъска.
“Трябва да сте уплашени, за да изкарате най-доброто от себе си. Срещу Базел не направихте това, момчета. Нашите фенове ни освиркаха и знаете ли защо? Заслужихме си го. Единствената разлика между Мадрид, Барселона и нас е, че те са ш.бани вярващи. За да изкачиш най-високите планини, не става въпрос за това (почуква дъската). Всичко е там (показва главата и сърцето). Ако искаш изкачиш най-високите планини, ето, идва финалът в Шампионската лига в Киев. За да бъдете номинирани за най-добрите, първата стъпка е: “Аз съм уплашен, но ще го скрия, ще те натискам, ще те бия, ще играя и ще спечеля мача”. Ние сме добри, когато контролираме себе си”, заяви Гуардиола.
Гледайте новото видео във вградения туийт. Отдолу може да видите трейлър от филма.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти