Sportal.bg
Използвай App-а за
по-добро усещане
Отвори

Лестър сложи край на лошата серия след обрат

Лестър сложи край на лошата серия след обрат

Лестър сложи край на серията си от три поредни загуби, след като победи с 3:1 Хъдърсфийлд у дома. "Териерите" поведоха на "Кинг Пауър Стейдиъм" с гол отблизо на Матиас Йоргенсен още в петата минута. "Лисиците" бързо възстановиха равенството след контраатака, завършена от Келеши Ихеанашо в 19-ата минута. След почивката Лестър пое контрола върху двубоя. Джеймс Мадисън направи пълен обрат в 66-ата минута след перфектно изпълнен пряк свободен удар от около 25 метра. Джейми Варди сложи точка на спора 1/4 час преди края след впечатляващ пробив и страхотен прехвърлящ удар.

Това бе трета победа за Лестър от началото на сезона. С този успех "лисиците" се изкачиха до осмата позиция във временното класиране с актив от девет точки. Хъдърсфийлд пък се срина до последното място. "Териерите" имат само две точки от началото на сезона, а в следващите три кръга имат мачове с Тотнъм и Ливърпул.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички