Клоп обяви единствения сигурен титуляр за утрешното дерби с Челси

Клоп обяви единствения сигурен титуляр за утрешното дерби с Челси

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обяви името само на един играч, на който със сигурност ще заложи за утрешното дерби срещу Челси от третия кръг на "Карабао Къп". Това е резервният страж Симон Миньоле, който ще започне за сметка на титуляра Алисон. Клоп настоява обаче, че съставът, на който ще заложи, ще бъде достатъчно силен.

"Симон Миньоле ще започне и това е единствената позиция, за която ще потвърдя кой ще играе. Всичко останало ще реша утра. Съставът ще бъде силен. Симон е брилянтен. Той можеше да отиде в друг клуб и да бъде №1 навсякъде в света, но нямаше как да стане. Заслужава да започне утре. Няма да обявя колко промени ще направя. Със сигурност няма да бъдат 11", заяви Клоп.

Германецът добави, че играчите му не трябва по време на утрешния сблъсък да мислят за това, че в края на седмицата ще играят отново с Челси, но в Премиър лийг.

"Трябва напълно да игнорираме в главите си мача в събота. Пълно съвпадение е, че ще играем отново с тях. Това са напълно различни състезания. Купата на Лигата е турнир, който харесвам. Показах го още в първия ми сезон тук. Жребият е труден и за двата отбора."
Деян Ловрен и Доминик Соланке са възстановени и ще бъдат на разположение за утре, добави Клоп.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти