Лампард: Шокиран съм!

Лампард: Шокиран съм!

Мениджърът на Дарби Каунти Франк Лампард остана приятно изненадан от силната игра на своя отбор, който елиминира Манчестър Юнайтед насред “Олд Трафорд” в 3-ия кръг за Купата на Лигата. След 2:2 в редовното време се стигна до дузпи, а момчетата на бившия английски национал не пропуснаха нито един от 8-те си опита и заслужено ликуваха.

“Шокиран съм! Какъв мач само! Да дойдеш на “Олд Трафорд” и да не отстъпваш по нищо на Манчестър Юнайтед - това е великолепно усещане. Горд съм с моя отбор, който игра много силно. Освен това, бяхме безгрешни при дузпите”, сподели щастливият Лампард.

“Опитвам се да изградя добър отбор, а мачове като този само могат да ни помогнат. Играхме като равни с равни срещу футболисти от световна класа”, добави легендата на Челси.

Лампард игра за лондонския тим под ръководството на мениджъра на Юнайтед Жозе Моуриньо в периодите 2004-2007 и 2013-2014 година.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички