Нюкасъл съвсем затъна (видео)

Нюкасъл съвсем затъна (видео)

Нюкасъл допусна домакинска загуба от Брайтън с 0:1 и се озова на дъното на класирането. Единственото попадение в срещата бе дело на Берам Калай в 29-ата минута. Той отклони удар на Хосе Искиердо и топката се озова в мрежата. Това бе една от редките атаки на гостите, които прекараха голяма част от мача в защита.

Брайтън загуби голмайстора си Глен Мъри в началото на мача. 35-годишният нападател напусна терена след въздушен сблъсък с Федерико Фернандес в деветата минута. Изглеждаше, че Мъри си е глътнал езика при падането. Той напусна терена на носилка, след като шест минути му бе оказвана лекарска помощ на терена. По-късно от клуба обявиха, че състоянието му е стабилно и той е в болница за прегледи.

“Свраките” отправиха 27 удара към вратата на съперника, но само шест от тях бяха в очертанията. Най-близо до гол бе Джонджо Шелви. Негов удар бе спасен блестящо от Райън в една ситуация, а вратарят успя да се справи и с изтрел от фаул.

Нюкасъл стана четвъртият отбор в елита в историята, който губи първите си пет домакински срещи.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти