Гуардиола: Ман Сити не е готов да спечели Шампионската лига

Гуардиола: Ман Сити не е готов да спечели Шампионската лига

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола направи изненадващо изказване преди двубоя на неговия тим срещу Шахтьор (Донецк) в група “F” на Шампионската лига. Испанският специалист заяви, че не смята, че “Гражданите” могат да спечелят този турнир през настоящата кампания.

“Аз съм роден и израснал в Барселона. Когато започнах работа там знаех, че единственият ми избор е да печеля. Също така научих, че когато не побеждаваш, животът продължава и трябва да гледаш напред. Това, което видях от Манчестър Сити през миналия сезон ми показва, че още не сме готови за успех в Шампионската лига. Така чувствам нещата. Това не означава, че няма да опитаме, но в този турнир това често не е достатъчно. Трябва да натрупаш и опит, да се учиш от всеки мач. Всички трябва да желаят този триумф - клубът, собственика, феновете, медиите. Всички трябва да гледат в една посока. Само тогава може да спечелиш подобна титла. За момента обаче не чувствам нещата по този начин. Феновете искат това от нас, което ни стимулира и ни приближава до успеха. Ние сме добър отбор, не мога да отрека това, но ни трябва нещо специално - нещо, което още ни липсва”, смята Гуардиола.


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти