Ловрен продължи войната с Рамос и испанците, използвайки нецензурни реплики

Ловрен продължи войната с Рамос и испанците, използвайки нецензурни реплики

Централният защитник на Хърватия  Деян Ловрен не пропусна отново да захапе капитана на Испания Серхио Рамос. Наскоро бранителят на Ливърпул, който често е обвиняван за грешките си, заяви, че Рамос греши повече от него, но никой не обръща внимание на това, защото играе в Реал, а този отбор печели своите мачове с 5:1 или 5:2. Ловрен допълни, че Рафаел Варан е по-добър защитник от Рамос.  Преди двубоя между Хърватия и Испания капитанът на  Реал отговори, че няма да отговаря на хора, които със своите изказвания искат просто да влязат в новините.

След снощната драматична победа с 3:2 Ловрен публикува видео от съблекалнята на хърватите, в което отново зачекна Рамос, макар и без да споменава името му. Играчът на Ливърпул направи жест за удар с лакът, хвалейки се, че "хубаво" е ударил своя съперник. След това Ловрен стана още по-краен.

"Ха-ха! 3:2. А ти си говори, майсторе, на пресконференциите. Майстореее. Това са обикновени п**ки", избухна Ловрен, който след това посочи флага на Хърватия на фланелката си и заяви, че сега остава отборът му да победи Англия в последния мач.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти