Гледай на живо

Очаквайте в 15:00 Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16)

Уест Хам продължи с победите за сметка на Фулъм (видео)

Уест Хам продължи с победите за сметка на Фулъм (видео)

Уест Хам продължава възхода си и записа четвърта поредна победа. Тимът на Пелегрини спечели с 2:0 гостуването си на Фулъм след попадения на Снодграс и Антонио през първия половин час на мача. Успехът изкачи "чуковете" на девето място, а  Фулъм остана на дъното на класирането с актив от едва 9 точки.

Фулъм имаше добра възможност да поведе в 11-ата минута. Тогава Камара бе изведен зад защитата на съперника. Той опита нисък удар, но Фабиански успя великолепно да спаси. Шест минути по-късно мощен удар на Снодграс изведе "чуковете" напред в резултата. Той получи топката от Фелипе Андерсон и с хубав удар не остави шансове на Рико.

Тимът на Раниери пропусна още един добър шанс. Митрович бе оставен непокрит, но ударът му с глава от малък ъгъл мина покрай гредата. Преди да е изминал половин час игра Уест Хам нанесе втори удар. Центриране на Фелипе Андерсон намери Хавиер Ернандес, който отклони към Антонио, около когото нямаше никой и той се разписа за 0:2.

Това развитие обезвери домакините и те не успяха да сътворят нещо до края на първото полувреме. Отборът на Раниери започна активно след почивката и имаше голямо предимство по отношение владеенето на топката, но не създаде чисти голови положения. Постепенно темпото спадна, а гостите без особено проблеми запазиха аванса си.

ФУЛЪМ - УЕСТ ХАМ 0:2

0:1

- Снодграс (17)

0:2

- Антонио (19)

СТАТИСТИКА
МИНУТА ПО МИНУТА
КЛАСИРАНЕ
ПРОГРАМАТА НА ФУЛЪМ
ПРОГРАМАТА НА УЕСТ ХАМ
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти