Арсенал се доближи до Денис Суарес, твърдят в Англия

Арсенал се доближи до Денис Суарес, твърдят в Англия

Оптимизмът в лагера на Арсенал относно трансфера на халфа на Барселона Денис Суарес е все по-голям. Причината за това е, че последните преговори между двата клуба са били изключително позитивни и лондончани вярват, че ще успеят да осъществят плана си. Той включва привличането на испанеца под наем до края на сезона с включена опция за перманентен трансфер пред лятото.

От "Камп Ноу" първоначално не искаха да се разделят със Суарес през зимата, а след това са настоявали, че ако решат все пак да го направят, то ще бъде с постоянен трансфер. Преди седмица мениджърът на Арсенал Унай Емери заяви, че през януари клубът няма възможност да прави такива сделки и ще може да привлича единствено играчи под наем.

"Артилеристите" са готови да платят около 18 милиона паунда за Суарес през лятото. Самият играч иска да премине на "Емиратс" още сега.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти