Венгер: Разликата между ПСЖ и Юнайтед е огромна

Венгер: Разликата между ПСЖ и Юнайтед е огромна

Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер смята, че разликата между Пари Сен Жермен е огромна в полза на френския тим и това ясно си е проличало по време на снощния двубой на "Олд Трафорд". Парижани спечелиха с 2:0, а "червените дяволи" отправиха само един точен удар за 90 минути.

"Както в технически аспект, така и по отношение на скоростта на разбирането на играта, разликата между двата отбора беше огромна и ставаше все по-голяма в хода на мача. Ман Юнайтед играеше у дома и имаше само един точен удар във вратата. Това говори достатъчно добре за разликата между отборите. В Шампионската лига не можеш да бъдеш доминиран в средата на терена, а цяла вече ПСЖ доминираше в тази зона. Парижани играеха с петима халфове и нито веднъж не загубиха топката. Манчестър Юнайтед не успяваше да си върне топката, а когато я владееше, я губеше много бързо. Домакините загубиха битката в средата на терена", заяви Арсен Венгер пред BeIN Sport.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти