Феновете на Байерн Мюнхен и Ливърпул протестираха срещу цените на билетите

Феновете на Байерн Мюнхен и Ливърпул протестираха срещу цените на билетите

Феновете на Байерн Мюнхен протестираха срещу цената на билетите в Шампионската лига, като опънаха банери по време на първия мач от 1/8-финалите срещу Ливърпул. Английските фенове също бяха съпричастни към ситуацията със скъпите входни талони. По-рано този месец клубовете от Висшата лига единодушно се съгласиха да запазят най-ниската цена на билетите от 30 лири за следващите три сезона, но това не се отнася за мачовете от Шампионската лига.

Трите банера гласяха: "Билети за гостуване на Ливърпул 48 лири, на Байерн 55 евро", "Тяхната алчност няма лимити" и "Двадесет е достатъчно", а феновете на Ливърпул отговориха с аплодисменти. През 2015 г. феновете на Байерн протестираха срещу Арсенал с банер, който гласеше: "64 лири за билет, но без фенове футболът не струва нито стотинка", което също получи аплодисменти от привърженици по трибуните на стадион "Емирейтс".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти