Куртоа отхвърлил идеята да послужи като разменна монета за Де Хеа

Куртоа отхвърлил идеята да послужи като разменна монета за Де Хеа

Слухът за евентуален трансфер на Давид Де Хеа в Реал Мадрид явно няма да ни подмине и тази година! Според "Сън" "белите" отново имат планове да привлекат испанеца, който е отколешна цел на този клуб. От "Бернабеу" дори са осъществили контакт със соите колеги в Англия. Стигнало се е  до идеята Тибо Куртоа да бъде предложен като разменна монета за Давид Де Хеа, твърди "Сън". Самият белгиец обаче категорично е отхвърлил тази възможност и е заявил, че ако не попада в плановете на Зинедин Зидан, предпочита да бъде трансфериран в Пари Сен Жермен.

Реал привлече Куртоа през миналото лято, но сезонът не е особено добър за бившия страж на Челси. Още в първия си мач начело на кралския клуб Зидан остави Куртоа на пейката за сметка на Кейлор Навас. Французинът обаче подчерта, че това решение не означава нищо.

Английският таблоид добавя, че е възможно Куртоа наистина да бъде включен в евентуално предложение за голямата звезда на ПСЖ Неймар.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти