Тотнъм без Сисоко срещу Аякс

Тотнъм без Сисоко срещу Аякс

Полузащитникът на Тотнъм Муса Сисоко ще пропусне първия сблъсък срещу Аякс от полуфиналите на Шампионска лига следващия вторник. Халфът на "шпорите" получи травма на слабините в реванша от четвъртфиналите на надпреварата срещу Манчестър Сити и ще пропусне следващите две седмици, заяви мениджърът на лондончани Маурисио Почетино.

Двубоят срещу Аякс на 30 април ще пропусне и наказаният Хеунг-Мин Сон, който вкара два гола в реванша срещу Манчестър Сити на "Етихад".

"Муса Сисоко няма да бъде на разположение вероятно в следващите две седмици – надяваме се той да се възстанови преди това, но не съм оптимист. За Хари Уинкс все още не знаем, защото един ден се чувства добре, на другия – не особено. За Лорис имам по-големи надежди – имаме тренировка, след която ще преценим как да процедираме с него. Надявам се, той да е наличен", коментира Почетино преди днешния домакински мач срещу Брайтън-

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти